Els treballs per substituir la rotonda provisional comencen aquest dilluns

L’Ajuntament executarà les obres davant la perillositat de la confluència, tot i que les havia de dur a terme la Generalitat

Les obres de la rotonda del carrer Beat Oriol començaran el pròxim dilluns
Premsa Ajuntament

El proper dilluns 8 de febrer l’Ajuntament de Montcada i Reixac s’iniciaran les actuacions per substituir la rotonda provisional a la confluència dels carrers Beat Oriol i Narcís Monturiol, al polígon industrial Foinvasa. Els operaris de Serveis Municipals seran els encarregats de dur a terme el projecte que va realitzar la Generalitat de Catalunya el 2010 i que estaven vinculades a les obres d’urbanització de la superfície resultant del soterrament de la C-17. el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha afirmat que “el consistori ha pres la decisió de construir la rotonda davant la inactivitat per part de la Generalitat i per la perillositat d’aquesta confluència per on passen cada dia nombrosos vehicles i camions que es dirigeixen als polígons industrials de la zona”.

Entre dilluns i dimarts es realitzaran els treballs de la primera fase que consistiran en la senyalització viària horitzontal i vertical, la reordenació de les places d’estacionament i la  instal·lació de barreres del tipus new jersey de ciment a l’interior de la rotonda. La nova infraestructura serà més gran que l’actual i tindrà dos carrils interior amb un diàmetre interior de 10 metres. Per aquest motiu ja s’han fet obres per ampliar les marques viàries del carrer. En la següent fase, s’aixecarà l’interior de la rotonda per millorar la seva visibilitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari