Finalitzen els actes commemoratius dels deu anys d’agermanament

L’alcaldessa María Elena Pérez va visitar aquest cap de setmana la localitat murciana i va assistir a un concert del grup local Ocumé

L'alcaldessa, signant al llibre d'honor de l'Ajuntament d'Àguilas
Premsa Ajuntament Àguilas
L'alcaldessa i el regidor de Participació Ciutadana, amb tot el Consistori d'Àguilas
El president del Centro Aguileño de Montcada i Reixac, José María Hernández, al costat de la delegació montcadenca i l'alcalde d'Àguilas

Les ciutats de Montcada i Reixac i Àguilas han celebrat aquest cap de setmana els últims actes commemoratius del desè aniversari de l’agermanament entre ambdues localitats.

Una delegació montcadenca, encapçalada per l’alcaldessa María Elena Pérez i el regidor de Participació Ciutadana, Jonathan Martín, han visitat Àguilas, retornant la visita que l’alcalde d’aquesta localitat murciana, Bartolomé Hernández, va fer el passat mes de maig a Montcada.

Els actes commemoratius es van iniciar el dissabte amb una recepció oficial que Hernández, cap de l’executiu local, i la resta de regidors de la corporació municipal murciana, van oferir a la comitiva de Montcada. Durant la recepció, María Elena Pérez va signar en el llibre d’honor del consistori aguilenc. Posteriorment, l’alcalde i l’alcaldessa van participar en el lliurament de premis de la XXX Carrera Noctura Internacional Alcalde d’Águilas.

El programa d’activitats va finalitzar a la nit de diumenge amb la celebració d’un acte institucional en el què van intervenir els dos alcaldes i el president del Centro Aguileño de Montcada i Reixac, José María Hernández. Com a punt final dels actes d’agermanament, el grup montcadenc Ocumé va oferir un concert, com és habitual sense usar cap instrument musical. L’alcaldessa de Montcada i Reixac ha valorat molt positivament aquesta trobada “amb la que seguim enfortint els lligams que ens uneixen. L’agermanament entre Montcada i Reixac i Águilas ha arribat al dècim aniversari molt consolidat”.

Els primers esdeveniments relacionats amb aquest aniversari van tenir lloc el passat mes de maig amb la visita de la delegació d’Àguilas a Montcada i Reixac, entre els que hi havia els representants polítics i els components del grup Marina de Cope.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari