Força públic a les activitats d’estiu organitzades a Can Sant Joan

Bona resposta del barri al programa promogut per la Taula Comunitària durant el mes de juliol

Les activitats per als infants, les més nombroses
AV Can Sant Joan
Les activitats del projecte el Rec es mou també s'han inclòs al programa Viu l'estiu al barri
Les activitats es fan a la plaça Bosc –imatge–, la platgeta del Rec, el parc de les Aigües i l'Hotel d'entitats
Sessió de cinema a la fresca al costat del Rec Comtal

Una vintena d’activitats conformen l’oferta d’activitats promogudes aquest estiu per la Taula Comunitària de Can Sant Joan en coordinació amb l’Ajuntament, l’AMB i l’AV del barri. Al programa s’han incorporat també les propostes dels projectes El Rec es mou i Viu la Ribera! i s’hi han implicat la biblioteca del barri, l’escola El Viver i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Enguany l’oferta ha estat molt potent i, per això, està funcionant molt bé”, ha explicat Antonio Alcántara, de l’AV Can Sant Joan tot destacant l’elevada participació en les diferents activitats. El fet de disposar de finançament públic –7.500 euros del conveni el Rec es mou i 15.000 euros de Cultura i barri– ha contribuït a poder oferir un programa prou complet que inclou, entre d’altres, propostes com cinema a la fresca, tallers variats d’experiments, teatre, treballs manuals, poesia i literatura…

Enguany l’oferta ha estat molt potent i, per això, està funcionant molt bé

Antonio Alcántara, AV Can Sant Joan

“Hem dissenyat el projecte seguint amb la lògica de crear inclusió, cohesió social i empoderament comunitari per fer que el veïnat sigui protagonista i volem ampliar cada cop més el nombre de col·lectius als quals volem arribar”, ha manifestat Alcántara tot afegint “encara hi ha coses a millorar en termes de participació i governança, per això cal que el projecte s’estabilitzi i tingui continuïtat”.

El representant de l’AV considera que la implicació de l’Ajuntament és determinant per garantir el futur de la iniciativa i opina que és imprescindible disposar de recursos per poder contractar algú que es faci càrrec de dinamitzar-la.

Recta final

Les activitats comunitàries d’estiu a Can Sant Joan continuaran fins a final de juliol. Aquest divendres hi haurà una cercavila a la plaça Bosc (19.30 h) i al final de carrer Carril, on hi ha la platgeta del Rec Comtal, es farà una nova sessió de cinema a la fresca (21 h). Dilluns, a l’Hotel d’entitats, hatha ioga per a dones (19.30 h); dimarts, al mateix espai, classe de ball (18 h) i al Kursaal (19 h), inauguració de l’exposició artística col·lectiva feta per veïns del barri que es podrà veure fins al 8 de setembre. El programa continuarà dimecres, amb un taller de decoració de bosses de roba (18.30 h) a la plaça Bosc i l’última classe de gimnàstica de baix impacte per a gent gran (18 h) al parc de les Aigües. Finalment, dijous es furà a terme a la plaça Bosc un taller d’aquarel·la (18 h).

Deixa un comentari