Francisco Sánchez Vallejo retrata personatges famosos de Montcada

Claudia Pina, Núria Gago i Carlos Quílez són alguns dels protagonistes de la seva segona exposició individual

Francisco Sánchez, durant la inauguració, acompanyat del regidor de Cultura, Albert Carandell, i l'alcalde, Bartolo Egea
Laura Grau

Fins al 19 de maig es pot visitar a la Casa de la Vila l’exposició del pintor montcadenc Francisco Sánchez Vallejo, en què presenta una sèrie de retrats de familiars, amics i personatges coneguts del municipi com la futbolista blaugrana Claudia Pina, l’actriu Núria Gago, l’actor Pitu Manubens i el periodista Carlos Quílez. El pintor utilitza la tècnica de la pintura al pastel i reprodueix amb gran detall la fesomia de cada persona.

Nascut a la Font Pudenta fa 65 anys, aquesta és la seva segona exposició individual al municipi –la primera va ser el 2009. Va començar a pintar fa 45 anys com a afició i va ser alumne de Joan Capella durant dos anys, continuant la seva formació a l’Ateneu de Cerdanyola.

Sánchez Vallejo, davant del retrat de Claudia Pina, a la Casa de la Vila

Una lesió a l’espatlla el va apartar temporalment de la pintura, però, finalment, va poder reprendre la seva gran afició. Ha participat en diverses ocasions al concurs de pintura de Festa Major, que el 2018 va premiar una de les seves obres.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari