Gastronomia Reixac preveu servir 6.000 tapes i 2.000 plats a la II Fira Gastronòmica

La jornada es desenvoluparà al carrer Guadiana aquest cap de setmana. També hi haurà activitats infantils

La Fira Gastronòmica va ser un èxit de participació l'any passat
Laura Grau
La jornada gastronòmica es tornarà a fer al carrer Guadiana

L'associació Gastronomia Reixac, en col·laboració amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac, organitza aquest cap de setmana la II Jornada Gastronòmica, que tindrà lloc al carrer Guadiana. Cinc restaurants de la ciutat oferiran plats especials per a la jornada, que es divideix en dues parts. Els dies 4 i 5, de 12 a 15h, hi haurà l'aperitiu, amb tapes al preu d'un euro elaborades per a l'ocasió, com pasta fresca a les nou salses, gyoza de verdura amb cua de bou o bombes crocanti amb sopa de maduixa, entre d'altres. El dia 4, de 20 a 23h, els restaurants presentaran els seus menús més especials, com bacallà confitat a baixa temperatura amb tomàquet i patata, esquena de xai farcida de botifarra de perol o cup cakes de diferents gustos, entre d'altres propostes. Les tapes i les begudes costaran un euro i els plats de la nit, 4 euros. 'Oferim plats de molta qualitat per un preu molt econòmic, el nostre objectiu és que la gent s'ho passi bé, que conegui les especialitats culinàries de Montcada i Reixac i que comprovi que a la ciutat s'ofereix de tot en clau gastronòmica', ha apuntat Oltra.

A banda d'ampliar l'espai de tapes a dues jornades, enguany es crearà una zona de bar amb refrescos, s'amplia la zona de càtering i un servei de venda de panets, al preu de 50 cèntims cadascun. No hi haurà la possibilitat de reservar taula. A més, es podran comprar ampolles senceres de vi. La previsió de l'organització és servir 6.000 tapes i 2.000 plats al menú de nit.

La Fira Gastronòmica també tindrà propostes per als més petits. Dissabte, de 17 a 19h, hi ha previst un berenar saludable amb l’objectiu de transmetre els bons hàbits alimentaris, al preu d’un euro, que inclourà pa amb xocolata i un batut de fruita fresca. També hi haurà berenar per a persones celíaques i batuts sense lactosa. D’altra banda, l’establiment Dlixus farà un taller de decoració de Mikados amb xocolata. El grup ‘La Paradeta de la Senyora Carmeta’ farà un espectacle interactiu amb els assistents per promoure el consum de la fruita.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari