Inspecció de Treball insta l’Ajuntament a regularitzar llocs de feina municipals

La secció de CCOO al Consistori ha denunciat la situació davant de l’organisme laboral

La Inspecció de Treball de la Generalitat ha instat l’Ajuntament de Montcada i Reixac a obrir un procés de negociació amb els representants sindicals per tal d’incorporar a la plantilla municipal llocs de feina en situació irregular. Així ho va comunicar al Consistori i a la part sindical en la citació que va tenir lloc ahir a Inspecció de Treball a Barcelona. El cas ha arribat a aquest organisme arran de la denúncia que la secció sindical de CCOO va fer en considerar irregulars algunes contractacions a través de l’empresa de serveis Safis Sports.

CCOO de l’Ajuntament montcadenc ha indicat que el sindicat s’ha vist abocat a recórrer a Inspecció de Treball davant la negativa del govern local a posar fi a la instauració de dos tipus d’empleats, de primera i segona categoria, amb drets socials i econòmics molt diferent.

Per la seva banda, Recursos Humans de l’Ajuntament ha confirmat que ha de negociar amb els sindicats per solucionar la situació. Segons l’Ajuntament, Inspecció els ha demanat que no hi hagi desigualtats als llocs de feina municipals. Inspecció ha tornat a convocar les parts implicades el 26 de setembre per comprovar si s’ha corregit aquesta situació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari