Joan Josep Nuet, tercer secretari de la Mesa del Parlament

El montcadenc, de la candidatura de Catalunya Sí que es Pot, ha rebut un total de 25 vots

Joan Josep Nuet inicia una nova etapa com a diputat al Parlament
El montcadenc Joan Josep Nuet és el número 6 de la llista CSQEP
Nuet, de 47 anys, va ser regidor de Montcada i Reixac del 1991 al 2003
Joan Josep Nuet, en un acte d'ICV-EUiA a Montcada per les autonòmiques 2010

Joan Josep Nuet ha estat escollit com a tercer secretari de la Mesa del Parlament que s'ha constituït aquest matí. El coordinador general d'EUiA, i número sis a la candidatura de Catalunya Sí que es Pot a les eleccions del 27S, ha rebut 25 vots, els mateixos que Ramona Barrufet (Junts pel Sí). Aquesta situació, inèdita a la cambra, obligava a fer una segona votació per desempatar, tot i que no ha estat necessari perquè ja existia un acord previ per assignar aquest ordre entre els partits que proposaven els seus candidats a la Mesa.

Carme Forcadell, expresidenta de l'ANC i membres de Junts pel Sí, ha estat escollida presidenta del Parlament i la Mesa estarà formada pels vicepresidents Lluís Corominas (JxS) i José María Espejo-Saavedra (Ciutadans). La secretària primera serà Anna Simó (JxS) mentre que David Pérez (PSC) serà el segon.

El montcadenc Joan Josep Nuet, que ha estat membre del Congrés dels Diputats des del 2011, s'estrena en aquesta legislatura al Parlament de Catalunya i formarà part del grup d'onze diputats que la seva coalició va obtenir a les darreres eleccions.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari