Jornada per recollir les propostes de la ciutadania al Pla Director Urbanístic Metropolità

El proper debat, en què també es parlarà de Montcada, es farà aquest dimarts a Cerdanyola del Vallès

L’Ajuntament de Montcada i Reixac convida la ciutadania a participar al proper Debat Ciutadà del Pla Director Urbanístic (PDU) Metropolità, que es realitzarà el dia 29 d’octubre a Cerdanyola del Vallès (Ca n’Altimira, 19h). El PDU vol donar, des del plantejament urbanístic, respostes a les necessitats actuals de la població de les ciutats i pobles, i del territori en general, apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat. El passat juliol es va posar en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu de divulgar els continguts del projecte urbanístic i fer propera aquesta realitat que afecta qüestions com la mobilitat, la cohesió social i l’habitatge, la infraestructura verda, el desenvolupament social i econòmic o els cicles de la matèria i energia, entre d’altres. 

Aquest procés de participació ciutadana inclou sis Debats Ciutadans, un per cada àmbit territorial i dos a Barcelona. Montcada i Reixac forma part de la secció del Vallès on també s'inclouen els municipis de Badia, Barberà, Cerdanyola, Ripollet i Sant Cugat. Les sessions s’organitzen en tres parts: una primera part que consta d’una breu d’explicació general sobre el PDU; una segona, centrada en una sèrie de tallers de participació per eixos temàtics i, finalment, una tercera a mode de conclusió. El president de l'Àrea Territorial de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, Jordi Sánchez, intervindrà durant la inauguració de la jornada en qualitat de vicepresident de desenvolupament de polítiques urbanes de l'AMB.

Per poder assistir als Debats Ciutadans les persones interessades s'han d'inscriure a través del següent enllaç: https://urbanisme.amb.cat/formulari-inscripcions.

Seccions:

Deixa un comentari