La Deixalleria torna a obrir però només per a empreses i comerços

Els particulars hauran d’esperar que es faci el desconfinament

Entrada a la Deixalleria Municipal, al polígon de la Ferreria
Premsa Ajuntament

La Deixalleria Municipal (Metall, sn del polígon La Ferreria) es posa de nou en funcionament aquest dimarts, però només per recollir els residus generats per empreses, comerços i autònoms, no pas els de particulars. ‘Hem pres aquesta decisió per donar resposta al volum de residus sorgits arran el retorn a la feina, a mitjan d’abril, de negocis de sectors no essencials; en alguns casos, la quantitat de deixalles generada dificulten continuar exercint l’activitat’, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Juan Carlos de la Torre (ECP).

La instal·lació obrirà en horari de matí, de 9 a 13.30h, de dimarts a dissabte. Per anar-hi, caldrà demanar cita prèvia, al telèfon 935 644 157. En el moment d’efectuar la trucada, l’empresa o l’autònom també haurà de comunicar la quantitat aproximada dels residus que hi portarà, per tal que el personal de la Deixalleria pugui garantir que els podrà acceptar.

Les persones de les empreses que hi deixin els residus hauran de dur guants i mascaretes i als vehicles, tal com indica el Reial Decret de l’estat d’alarma, només hi podran anar dues persones. Cada usuari s’hi podrà estar un màxim de 30 minuts i hi podrà haver quatre vehicles alhora, com a màxim, dins del recinte. Els pagaments pel servei de recollida s’efectuaran exclusivament amb targeta bancària. El servei de Deixalleria per a particulars, de moment, es manté anul·lat.

Seccions:

Deixa un comentari