La Favmir ha començat a repartir enquestes per valorar l’atenció sanitària

El col·lectiu convoca aquest dijous una nova manifestació per les urgències nocturnes

La Federació d’AV ha començat  a repartir entre els ciutadans unes enquestes de valoració de l’atenció sanitària que reben als ambulatoris de Montcada. El col·lectiu va posar parada ahir al matí a Can Sant Joan, al costat del local de l’AV, i avui està davant de l’ambulatori de Montcada centre.

Les preguntes plantejades fan referència als dies que ha hagut d’esperar l’usuari per tenir cita amb el metge, el temps d’espera, el grau d’eficàcia, la predisposició a programar proves i en quin marge de temps i si té pendent alguna operació quirúrgica. També hi ha un apartat sobre el servei d’urgències, on es pregunta pel temps d’espera de les ambulàncies i, en cas d’haver anat al centre de salut de Ripollet, la valoració del servei de taxi que ofereix l’Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa, el col·lectiu vol comprovar si són certes les afirmacions dels responsables del CatSalut que asseguren que la dotació de recursos és suficient per atendre la demanda de la població. Dijous passat l’entitat va reprendre les manifestacions setmanals per reclamar la recuperació del servei d’urgències mèdiques nocturn.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari