La Generalitat cedeix a l’Ajuntament el tram de la carretera al seu pas per la ciutat

El consistori farà diverses actuacions per transformar el vial en trama urbana

La N-150 al seu pas per Terra Nostra
Pilar Abián

La Generalitat ha cedit definitivament a l’Ajuntament de Montcada i Reixac el tram de la carretera N-150, de 4 quilòmetres, al seu pas pel municipi comprés entre la C-17 a l’alçada de la gasolinera de Can Sant Joan fins al límit territorial amb Ripollet. L’alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez (PSC), s’ha mostrat molt satisfeta amb la notícia “perquè ens permet transformar l’entorn i millorar la seguretat dels vianants i els conductors”. L’acord entre la Generalitat i l’Ajuntament es va firmar el març de l’any passat. La notificació de la cessió ha arribat al Consistori durant la primera quinzena de gener de 2012.

 

Amb aquesta cessió i la seva transformació en trama urbana es desencalla el desenvolupament urbanístic de la Zona 15 de Terra Nostra, que incorporarà la futura urbanització de la riera de Sant Cugat i de la mateixa N-150, i permetrà millorar de forma radical els accessos i sortides del barri per aquesta via i la connexió amb la Zona 21 i el Casino de Terra Nostra.

 

Entre les accions que el Consistori té previstes per a la carretera hi ha la millora dels accessos i sortides de les Zones 15 i 21, de Terra Nostra, mitjançant la instal·lació de rotondes i passos de vianants amb semàfor, així com l’adequació de les parades d’autobús existents a la via per tal de fer-les més segures i cómodes per als usuaris. Aquesta nova via urbana permetrà també que el Consistori avanci en el projecte de millora del polígon industrial de Can Cuiàs, incidint de forma decisiva als acessos a la zona de fàbriques i al propi barri de Can Cuiàs.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari