L’Ajuntament presenta aquest dilluns un projecte de masoveria urbana

L’acte tindrà lloc a la Casa de la Vila, a les 18.30h

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, per mitjà de l'Oficina Local d'Habitatge (OLH), ha iniciat un projecte de masoveria urbana per tal de promoure la rehabilitació d'habitatges desocupats i facilitar el seu lloguer. El consistori posarà en contacte a propietaris de pisos buits i tancats que vulguin llogar-los amb persones que accediran a aquests habitatges a canvi d’un preu inferior al preu de mercat i de fer-se càrrec de la seva rehabilitació i manteniment. L’OLH ha convocat una reunió informativa el 15 d’abril a la Casa de la Vila, a les 18:30 h, on s’explicarà el contingut del projecte de masoveria urbana, adreçat a la ciutadania en general, i també a col·lectius específics que hi puguin estar interessats.

Dins de la política municipal d’incorporar habitatges buits al mercat de lloguer local, l’Ajuntament va demanar un projecte d’assessorament de masoveria urbana a la Diputació de Barcelona el gener de 2018. L’Oficina Local d’Habitatge s’encarregarà de posar en contacte a propietari i llogaters per tal que arribin un acord. L’OLH consensuarà el preu de lloguer i realitzarà una supervisió de l’execució de les obres. La propietat té la garantia de comptar amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració de serveis tècnics i administratius.

Per a més información, les persones interessades a cedir el seu habitatge per al projecte de masoveria urbana i les interessades en llogar-les i rehabilitar-les també poden posar-se en contacte amb l'OLH (avinguda de la Unitat, 6; Tel. 935 726 474; correu: [email protected]).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari