L’Ajuntament rep una subvenció de 20.000 euros per millorar el Ripoll

L’aportació és de l’ACA i permetrà eliminar els horts il·legals de la llera

El cap de llista de la candidatura d’ICV i EUiA –formacions que es presentaran plegades a les municipals del 27 de maig– serà una persona consensuada per les dues formacions, independent, i vinculat al món veïnal de Montcada. Es tracta de José María González (foto) que ocupa el lloc que hauria d’haver estat per a Ramón Sánchez, alcaldable fins ahir mateix dels ecosocialistes. L’assemblea d’ICV va decidir ahir el relleu al capdavant de la candidatura. Sánchez ha explicat que un problema de salut que li ha esdevingut fa unes setmanes ha provocat que cedís el seu lloc a González perquè “aquesta posició necessita d’una persona que estigui en plena forma. Al nostre partit hi ha gent molt preparada, com és el cas de José María González”, ha indicat.

De tota manera, Sánchez serà el número 3 de la llista, mentre que el 2 serà el primer que ocupi EUiA i és per a la coordinadora de la formació a Montcada, Alba De Lamo. José María González ha agraït a ICV i EUiA la confiança dipositada en ell per encapçalar la candidatura d’aquestes dues formacions i ha indicat que “el projecte que tinc l’orgull de liderar és a llarg termini, pensem en actuacions de futur”. González ha avançat que la candidatura compta amb persones veteranes i cares noves. Els membres d’ICV ocuparan els llocs senars i els d’EUiA, els parells. Fins al número 10, les posicions queden d’aquesta manera: Óscar Gil (4), Laura Campos (5), Sandra Puntas (6), Ramón Contijoch (7), Francisco Castro (8), Meritxell Cabané (9) i Carlos Cera (10).

La coordinadora local d’EUiA i número 2 de la llista, Alba De Lamo, ha valorat positivament la coalició amb ICV per presentar-se a les municipals de maig perquè d’aquesta manera “acomplim l’acord que van aprovar les dues formacions a nivell nacional el 23 de març” i s’ha mostrat satisfeta perquè el candidat “s’ha escollit de manera consensuada”. José María González té 49 anys, és veí de Terra Nostra, diplomat en Ciències Empresarials i fins fa poc, administratiu d’una multinacional. L’alcaldable ecosocialista ha estat vinculat al moviment veïnal i va formar part de l’AV de Montcada-Llevant.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari