L’ascensor sota el pas de l’R3 a Mas Rampinyo torna a funcionar

Els usuaris han criticat que l’Ajuntament no hagi informat durant el mes que s’ha trigat a reparar

Una avaria tècnica ha deixat fora de servei més d'un mes l'ascensor de la carretera de Ripollet a Mas Rampinyo ha estat fora
Premsa Ajuntament

L'Ajuntament ha informat aquest dimarts que l'ascensor del pas soterrani que connecta la carretera de Ripollet amb avinguda Catalunya ja està reparat. La instal·lació estava fora de servei des del 20 de desembre quan el tècnics de manteniment van detectar una avaria. "El Nadal, la pandèmia i els problemes de subministrament han retardat la reparació", diu el consistori en una nota informativa a les xarxes socials.

L'avaria ha causat malestar entre els veïns de la zona. Míriam Domínguez va ser la primera que ho va denunciar a la xarxa social ja que la seva parella anava en cadira de rodes i no podien accedir a la zona comercial. David Belenguer ha criticat que l'Ajuntament "no posés ni un trist cartell, informant que l'ascensor no funcionava, tot i ser un pas molt concorregut". El PSC també va demanar explicacions a principi de gener a l'equip de govern.

El veïnat de Mas Rampinyo ha expressat de forma reiterada que l’ascensor i les escales mecàniques del pas soterrat s'avarien amb freqüència, amb els inconvenients que això suposa en aquest punt de connexió entre ambdós sectors del barri.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari