L’Assemblea d’aturats obre vies de cooperació amb l’Ajuntament

Membres del col·lectiu s’han reunit amb l’alcaldessa i dos regidors del govern municipal

Aquesta ha estat la primera trobada entre l'Assemblea i els representants municipals
Pilar Abián

La Comissió de l’Assemblea local de Treballadors i Aturats ha mantingut una primera trobada amb l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), el primer Tinent d’Alcalde, Joan Maresma (CiU), i el regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Joan Carles Paredes (CiU), amb l’objectiu de conèixer quines accions fa l’Ajuntament en suport dels desempleats i dels ciutadans en situació de risc social.

El col·lectiu ha aprofitat la reunió per expressar al consistori la seva intenció de col·laborar conjuntament en tot allò que sigui possible amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels montcadencs més afectats per la crisi econòmica. “Hem obert vies de comunicació amb l’administració local amb un missatge clar, que el que volem és sumar i ajudar en tot allò que poguem”, ha assenyalat Rosa Aldave, en nom de l’Assemblea. També l’alcaldessa ha valorat positivament la reunió: “Tenim la voluntat de col·laborar amb aquest col·lectiu per fer front al greu problema econòmic i laboral que està patint la nostra societat”. L’Ajuntament estudiarà la possibilitat de cedir un espai a l’Assemblea i programarà una reunió amb la Regidoria de Serveis Socials perquè l’informi sobre les ajudes de les quals disposa el consistori.

El col·lectiu d’aturats, per la seva banda, vol donar difusió a les seves activitats a través de cartells i díptics informatius i canalitzar la recollida de currículums per atendre possibles ofertes laborals que arribin al col·lectiu. Cada dimarts, a les 19h, l’Assemblea es reuneix a l’Abi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari