L’Aula MiR, a punt d’arribar al centenar de socis quatre anys després de la seva creació
L’entitat va cloure el seu quart curs acadèmic amb un espectacle de dansa, música i poesia dirigit per Griselda Astudillo
L’Aula d’Extensió Universitària (Aula MiR), constituïda fa quatre anys, està a punt d’arribar al centenar de socis. L’entitat, vinculada a la UAB, va celebrar ahir la tarda al Parc Antiga Cerveseria l’acte de cloenda del seu quart curs acadèmic, durant el qual ha organitzat una desena de conferències i una xifra similar d’activitats complementàries. “Estem contents perquè en una enquesta de valoració, els socis han posat una nota mitjana de 9 a la programació que hem desenvolupat al llarg del curs”, ha dit el president Joan Rodríguez, satisfet d’apropar-se al centenar de socis, “unes dimensions ideals que podem assumir des del punt de vista organitzatiu”, ha afegit.
Estem contents perquè en una enquesta de valoració, els socis han posat una nota mitjana de 9 a la programació que hem desenvolupat al llarg del curs
Joan Rodríguez, president de l’Aula MiR
L’Aula MiR va dedicar l’espectacle de cloenda a Ramon Bueno, un dels socis fundadors de l’entitat, que va morir el passat mes de febrer. Amb el títol ‘El goig de viure’, el muntatge –dirigit per Griselda Astudillo, de l’escola Grisdance– va combinar música, dansa i poesia i va comptar amb la participació d’alumnes del grup de Jazz i professors de l’acadèmia –el tenor Albert Gràcia i la ballarina Laia Bardella–, a més de Lourdes Balart (rapsoda) i Mariona Grau (veu i guitarra), vinculades al teixit teatral de Montcada.
L’Aula MiR va ser fundada a final de 2019 amb l’objectiu d’oferir una formació continuada i de nivell universitari a persones majors de 50 anys. Els socis, a canvi d’una quota trimestral de 20 euros, poden gaudir de conferències, seminaris i sortides sobre diverses temàtiques impartides per titulars de càtedra, professors universitaris i reconeguts professionals i especialistes. Les persones interessades poden contactar amb el correu electrònic [email protected].