L’AV de Terra Nostra organitza el primer debat públic de la campanya

Hi participaran els candidats de les formacions actualment representades al Ple

L’AV de Terra Nostra organitza aquest dilluns, 9 de maig, el primer debat polític de caire públic que s’organitza a Montcada i Reixac amb motiu de les eleccions municials del pròxim 22 de maig. L’acte tindrà lloc al Casino, a les 19.30h, i hi participaran els cinc alcaldables de les formacions que actualment estan representades al Ple: M. Elena Pérez, pel PSC; Josep M. González, d’ICV-EUiA; Joan Maresma, de CiU; Eva García, pel PPC, i Marta Aguilar, d’Esquerra.

La presentació del debat anirà a càrrec de Montse Sánchez, vocal de l’AV, i la moderadora serà la periodista montcadenca Nuria Berbería. Durant la primera part de l’acte, els cinc candidats exposaran durant 15 minuts el seu programa electoral, per ordre de  menor a major representació a la Corporació. La segona part serà per a les intervencions per al·lusions, de 5 minuts com a màxim per cap de llista, i el final serà les preguntes del públic, que membres de l’AV aniran recollint i passaran per escrit a la moderadora, que s’encarregarà de formular-les als candidats.

D’altra banda, l’associació de comerciants de Can Sant Joan, la de Mas Rampinyo i Montcada Centre Comerç organitzen el dia 10 un altre debat públic dedicat a aquest sector, on s’ha convidat també la resta de caps de llista que opten a l’Alcaldia de Montcada i Reixac. Serà a la Casa de la Vila, a les 20.30h. L’AV de Can Sant Joan fa el dia 18 un altre debat amb els candidats amb representació al Ple actualment, a les 20h al Kursaal.

Seccions:

Deixa un comentari