L’MCC comença la campanya de Nadal amb un concurs de dibuix

Els 12 treballs finalistes il·lustraran el calendari del 2015 de l’associació

‘El comerç a Montcada’ és el títol del concurs de dibuix infantil que posa en marxa Montcada Centre Comerç (MCC) en l’inici de la campanya de Nadal. A partir d’avui i fins a l’1 de desembre els infants de 3 a 12 anys que vulguin participar al certamen poden presentar el seu treball a qualsevol de les botigues associades. El jurat seleccionarà els millors dibuixos i els penjarà al seu facebook, perquè mitjançant votació popular es decideixi quins seran els 12 que il·lustraran cada mes de l’any al calendari que editarà l’entitat. A més de veure publicat el seu treball els guanyadors rebran un obsequi.

També per als petits, l’MCC organitzarà el 20 de desembre, en horari de matí i tarda, al  carrer Generalitat el tradicional caga Tió.

 

 

Vals de regal

A partir de l’1 de desembre i fins al 7 de gener els clients de les botigues de l’MCC podran participar al sorteig de 1.000 euros. En total, es repartiran 10 premis de 100 euros cadascun en vals de compra. Les butlletes les repartiran els establiments associats i, un cop emplenades, s’hauran de dipositar a dues urnes que hi haurà instal·lades a la Casa de la Vila i a Montcada Aqua. El sorteig es farà després de les fetes nadalenques.

Seccions:

Deixa un comentari