L’MCC disposa d’un espai al local d’entitats del carrer Doctor Buxó

L’entitat ha signat aquest dimarts l’acord de cessió amb l’Ajuntament

Els representants de l'MCC firmant el conveni de cessió de local amb l'Ajuntament
Premsa Ajuntament

La Unió d’Associacions de Comerç Montcada Centre Comerç (MCC) disposa d’un local per a l’entitat a les instal·lacions municipals, ubicat al carrer Doctor Buxó, 14. Aquest matí el consistori i l’associació comercial han signat un conveni per a la cessió provisional d’un espai en aquest equipament. L’alcaldessa, Laura Campos, acompanyada de la regidora de Comerç, Montserrat Ribera, i de la de Participació Ciutadana, Mónica Martínez, ha lliurat la clau de la sala d’entitats al president de l’MCC, Manuel Moreno Bolivar, i al secretari, Francisco Carrillo.

El conveni s’ha produït després que l’MCC, que no disposava de cap local social propi, demanés al consistori un espai per al desenvolupament de les seves activitats de promoció dels seus socis.

A partir d’ara, l’associació comercial disposarà de les instal·lacions els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 h. L’MCC compartirà espai amb la Federació d'Associacions de Veïns FAVMIR, l'Associació Colombiana Cultural Religiosa, Taarof Bi Salam, El Cim, Sin Teta Hay Paraíso, Grup de Medi Ambient-Ecologistes en Acció i les associacions de veïns de Montcada Centre i la de Vallençana-Reixac. Aquestes entitats disposaran d'un espai compartit polivalent format per taules amb ordinadors, armaris i dos despatxos. Les associacions tenen fixats dies i horaris diferents per utilitzar les instal·lacions.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari