Miki Núñez visita l’escola Elvira Cuyàs

El cantant es va desplaçar al centre com a ambaixador d’un projecte que promou els menjadors escolars saludables amb productes de proximitat

L’escola Elvira Cuyàs s’ha convertit en la segona escola del municipi –la primera va ser El Turó el curs passat– que ha rebut el certificat amb la denominació de qualitat Bo, Sa, D’Aquí que impulsa el grup de comunicació Taelus amb l’objectiu de promocionar els menjadors escolars saludables i de quilòmetre zero i, alhora, apropar artistes coneguts del panorama musical del territori als espais de lleure dels centres educatius compromesos amb l’alimentació sostenible i de proximitat.

El lliurament del diploma va tenir lloc l’18 de gener amb la visita del cantant Miki Núñez, qui va fer d’ambaixador de la iniciativa. L’artista va entregar el certificat a la directora del centre, Dolors Melero, i les representants de l’AFA, l’entitat que gestiona el servei del migdia, adjudicat a l’empresa Campos Estela.

Miki Núñez en el moment de fer l’entrega del diploma a la directora, Dolors Melero
Quim Bilbeny

L’artista va degustar el menú del dia, del qual va dir que era “un dels millors arrossos i pollastre que m’he menjat a un menjador escolar. Sou molt afortunats”, i també va respondre les preguntes de l’alumnat sobre la seva trajectòria artística, que va començar a tenir ressò arran la seva participació al programa Operación Triunfo de TVE i la seva elecció per representar Espanya al festival d’Eurovisió amb el tema ‘La venda’, escrit pel montcadenc Adrià Salas, vocal del grup La Pegatina i exalumne de l’Elvira Cuyàs.

He menjat un dels millors arrossos i pollastre a un menjador escolar. Sou molt afortunats

Miki Núñez, cantant

Valoracions

“Aquest reconeixement ens fa molta il·lusió i referma el nostre compromís amb la cuina sostenible basada en aliments de temporada i de proximitat”, ha comentat Mónica Díaz, de la comissió de menjador de l’AFA.

Aquest reconeixement ens fa molta il·lusió i referma el nostre compromís amb la cuina sostenible basada en aliments de temporada i de proximitat

Mónica Díaz, vocal de l’AFA

En aquest sentit, també s’ha manifestat la directora, qui ha destacat la importància de tenir un projecte de qualitat durant la franja del migdia. “El fet de tenir cuina pròpia ens permet fer un menjar casolà, amb aliments frescos i sostenibles”, ha expressat Melero.

El fet de tenir cuina pròpia ens permet fer un menjar casolà, amb aliments frescos i sostenibles

Dolors Melero, directora de l’Elvira Cuyàs
Miki Núñez, amb el cuiner del centre, Enric Rius
Mario Azañedo

Enric Rius és el cuiner del centre des de fa vuit cursos. “Fem menús saludables i una dieta equilibrada, amb molts vegetals i llegums. Preparem plats tradicionals que agraden molt a l’alumnat”, reconeix Rius.

Fem menús saludables i una dieta equilibrada, amb molts vegetals i llegums. Preparem plats tradicionals que agraden molt a l’alumnat

Enric Rius, cuiner de l’Elvira Cuyàs

El menjador de l’Elvira Cuyàs atén una mitjana diària de 260 comensals, tot i que el dia de la visita de Miki Núñez s’hi van quedar més de 300 per conèixer el cantant.

L’alumnat de l’Elvira Cuyàs va preparar pancartes dedicades a Miki Núñez
Quim Bilbeny
Etiquetes:

Deixa un comentari