Montcada Participa estrena nova etapa

La pàgina web canvia la seva imatge i passa a estar inclosa a la plataforma Participa 311 que impulsa la Diputació de Barcelona

Per poder fer aportacions a Montcada Participa s'haurà de fer un nou registre
Premsa Ajuntament

Montcada Participa, la plataforma que l’Ajuntament de Montcada i Reixac utilitza des de l’any 2017 per fomentar la participació ciutadana en diferents temes i projectes de ciutat, ha iniciat una nova etapa. El portal ha estrenat una nova imatge i forma part de la plataforma Participa 311 que impulsa la Diputació de Barcelona amb el suport tècnic del programari lliure Decidim.

Montcada Participa manté el seu nom original, però ara es trobarà a l’adreça www.participa311-montcada.diba.cat o escrivint les paraules Montcada Participa en un cercador. Per poder fer aportacions en qualsevol consulta, s’haurà de tornar a fer el tràmit per estar registrat. Una de les novetats és que la plataforma està oberta a qualsevol persona, estigui o no estigui empadronada a Montcada i Reixac, tot i que les consultes específiques es podran restringir únicament per a veïns i veïnes del municipi. A partir del 13 de febrer, ja es podrà omplir una enquesta que forma part del procés participatiu d’elaboració del Pla Local d’Habitatge.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari