Nagual Alimentació signa un acord amb el consistori

Una delegació municipal ha visitat aquest matí les instal·lacions al polígon La Ferreria

L'alcaldessa i el regidor de Promoció Econòmica amb una representant de Nagual Alimentació durant la signatura del conveni
Premsa Ajuntament

L’empresa Nagual Alimentació ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Montcada i Reixac per tal d’incorporar una persona a la seva empresa en el marc del programa Joves per l’Ocupació que gestiona Promoció Econòmica i subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya. La signatura de l’acord ha tingut lloc en el decurs de la visita institucional que ha fet una delegació municipal a les instal·lacions de la factoria, ubicada al polígon de La Ferreria. “Agraïm la vostra implicació perquà afavoreix la inserció dels joves al món laboral, un col·lectiu amb moltes dificultats per trobar feina”, ha dit el regidor de Promoció Econòmica, Joan Carles Paredes (CiU), un dels components de delegació local juntament amb l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), i diversos tècnics del consistori.  

 

Nagual Alimentació és l’única empresa especialitzada de l’estat Espanyol que es dedica a la fabricació de ‘tortillas’ de blat de moro, amb certificació per a celíacs. Àngels Secanella i Ramón Andara van posar en marxa el negoci el 2003, quan es van quedar a l’atur. L’empresa compta en l’actualitat amb 9 treballadors i té una facturació de 490.000 euros anuals, exportant el 15% de la seva producció a diversos països europeus. Nagual Alimentació va rebre el passat mes de maig la distinció com a millor microempresa innovadora, un premi que atorga la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec). “Iniciatives com les d’aquesta empresa són les que ens permeten veure una perspectiva optimista a l’actual situació econòmica global”, ha indicat l’alcaldessa.

 

Seccions:

Deixa un comentari