Obert el termini per participar en un projecte innovador per a aturats de llarga durada

Es podrà beneficiar una quarantena de persones del municipi

Continua obert el termini per participar al nou programa singular i innovador adreçat a persones aturades de llarga durada vinculades al sector administratiu que ha posat en marxa la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació. El projecte ADMIR (Administratius/ves Montcada i Reixac) es desenvolupa amb recursos de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona.

Una quarantena de persones del municipi amb el perfil d'aturades de llarga durada es poden beneficiar de la iniciativa. Els requisits són que tinguin experiència laboral en el sector de l’administració i/o d’atenció al públic, estudis des del Graduat Escolar o l’ESO fins a diplomatura o llicenciatura i que volen aconseguir una reincorporació al món laboral per augmentar la seva autoestima i seguretat.

El programa inclou tres fases; l’ADMIR Desperta’t, de creació de mapes funcionals; l’ADMIR Activa’t, amb un curs d’anglès i d’administració, i l’ADMIR Inserta’t, amb xerrades competencials i la presentació de la borsa de feina. La metodologia és innovadora per treballar les emocions, el Mindfulness o atenció plena. La selecció per accedir al programa encara és oberta. Les persones interessades s’han de dirigir a Promoció Econòmica i Ocupació (Alt de Sant Pere, 73), per telèfon (935 648 505) o bé, per correu electrònic, a l’adreça [email protected].

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari