Els cinc candidats locals presents a les llistes per a les generals han votat al llarg del matí

Es tracta de Laura Campos (Sumar-ECP), Gerard Garrido i Joan Josep Nuet (ERC), Santiago Hernández (Vox) i Montse Sánchez (Junts)

Laura Campos, votant a la Casa de la Vila
Gerard Garrido, en el moment de votar a l'INS M.Miró, amb el diputat Juli Fernández
Joan Josep Nuet, votant a l'escola Reixac
Santiago Hernández, votant a l'escola Mitja Costa
Montse Sánchez, de Junts, votant a l'escola Mitja Costa

Els cinc polítics locals que van a les llistes a les eleccions al Congrés i al Senat –tres dels quals són regidors– han votat al llarg d’aquest matí als seus respectius col·legis electorals.

Laura Campos, exalcaldessa del municipi i, actualment, cap de l’oposició és la número 1 per Barcelona al Senat de Sumar-En Comú i ha votat a la Casa de la Vila. Un altre edil montcadenc, Gerard Garrido, va com a número 18 per Barcelona al Congrés a la llista d’ERC que encapçala Gabriel Rufián. L’expresident de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament, ha votat a l’INS Montserrat Miró, acompanyat del diputat Juli Fernández.

També per ERC, Joan Josep Nuet, opta en el número 6 de la llista per Tarragona. L’exdiputat republicà al Congrés, exlíder d’EUiA, i, ara, de Sobiranistes, força aliada d’Esquerra, ha votat a l’escola Reixac, de Montcada centre.

Santiago Hernández, l’únic representant de Vox a l’Ajuntament, es presenta com a número 26 de la seva formació per Barcelona que lidera Juan José Aizcorbe. El candidat ha exercit el seu dret a vot a l’escola Mitja Costa, de Terra Nostra.

També va en una altra llista al Congrés l’alcaldable de Junts a les passades eleccions municipals, Montse Sánchez, que és la quinzena de la candidatura que encapçala Míriam Nogueras. Sánchez, que va ser regidora en l’oposició del 2016 al 2019, ha votat a l’escola Mitja Costa.

Deixa un comentari