Jéssica Albiach escull Montcada per anunciar que vol ser la candidata dels Comuns el 12M

La dirigent ha donat la notícia aquest dimecres en una roda de premsa davant del CAP Montcada

Jéssica Albiach, durant la seva intervenció davant del CAP Montcada
Daira Soler

La portaveu del grup parlamentari d’En Comú-Podem, Jéssica Albiach, ha escollit Montcada i Reixac per anunciar que es presenta a les primàries del seu partit per encapçalar la llista a les properes eleccions a Catalunya, previstes el 12 de maig. La líder dels comuns ha convocat aquest dimecres una roda de premsa davant del CAP Montcada, acompanyada d’altres dirigents com Laura Campos, portaveu del grup municipal d’ECP a Montcada, i Isabel García, alcaldessa de Santa Perpètua.

“No hem escollit aquest lloc per casualitat, és una declaració d’intencions“, ha remarcat Albiach, qui ha denunciat l’incompliment per part del Govern de recuperar les urgències nocturnes a Montcada, pactat fa dos anys en el marc de l’acord dels pressupostos del 2022. “Malauradament, això no és una excepció”, ha dit la líders dels comuns, tot recordant que en l’exercici de l’any passat “també vam tancar un acord amb ERC per destinar 40 milions d’euros a la salut bucodental que no han aparegut per enlloc”.

Nosaltres apostem per uns serveis públics forts i blindats, amb les prioritats molt clares: salut, educació, habitatge i una transició ecològica justa

Jéssica Albiach

La dirigent també ha posat de relleu la importància d’entendre aquests comicis com un debat sobre el model de país. “Nosaltres apostem per uns serveis públics forts i blindats, amb les prioritats molt clares: salut, educació, habitatge i una transició ecològica justa”, ha destacat. Durant el seu discurs, Albiach ha criticat ERC, a qui defineix com un partit “sense lideratge”, i el PSC, que aposta per “polítiques obsoletes”. L’objectiu dels Comuns és formar part del pròxim Govern de la Generalitat “perquè la nostra presència és l’única garantia de les polítiques progressistes“.

En clau local

Laura Campos ha fet d’amfitriona a la roda de premsa dels Comuns
Daira Soler

La líder dels comuns a Montcada, Laura Campos, ha fet d’amfitriona, repassant algunes problemàtiques del municipi com la manca d’urgències nocturnes, el barraquisme al Pla del Besòs, el tancament d’empreses emblemàtiques i el posicionament de la Generalitat en el conflicte amb la fàbrica de ciment Holcim: “Volem un país sense urgències o amb una sanitat pública amb recursos suficients? Volem un govern que miri impassible quan marxen tres empreses o que es cregui el Pla d’Industrialització?”, ha dit. Per a Campos, el Govern d’ERC “ha estat completament desaparegut i inoperant, i ni tan sols ha tingut la capacitat de teixir aliances per aprovar els pressupostos d’aquest any”, ha manifestat, tot afegint que “el país necessita un revulsiu per donar resposta i solucions als problemes de la ciutadania”.

Volem un país sense urgències o amb una sanitat pública amb recursos suficients? Volem un govern que miri impassible quan marxen tres empreses o que es cregui el Pla d’Industrialització?

Laura Campos

Deixa un comentari