Arrenca un nou projecte per a joves per treballar les violències quotidianes a través de l’art urbà

La primera trobada es farà el 26 de setembre a Can Tauler, de 17 a 19h

Les expressions artístiques com el hip-hop i el rap articularan la reflexió sobre les diferents tipus de violències a la vida quotidiana
Arxiu/ Sílvia Alquézar
L’Ajuntament posa en marxa aquest mes de setembre un nou projecte adreçat a joves de 14 a 21 anys amb l’objectiu de reflexionar sobre els diferents tipus de violències quotidianes a través de l’art urbà. ‘Why violence?’ és una iniciativa transversal de les regidories d’Educació, Infància i Joventut i Serveis Socials i Polítiques d'Inclusió de l’Ajuntamentm impulsat pel Pla Local d'Inclusió (PLIS), que es desenvoluparà durant l’últim quatrimestre de l’any i clourà amb un espectacle final dissenyat i protagonitzat pels participants que es presentarà al Kursaal. 
 
Les sessions de treball es duran a terme a l’Espai Jove Can Tauler els dilluns i els dimecres, de 17 a 19h. La primera trobada va tenir lloc el 17 de setembre adreçada als joves que formen part del grup motor encarregat de portar el pes de la iniciativa amb el suport dels educadors de la cooperativa Connectats, que ja ha posat en marxa el projecte a la ciutat de Barcelona amb un balanç positiu. La primera reunió oberta a tot el jovent tindrà lloc aquest dimecres. “És un programa de sensibilització amb la finalitat de combatre les violències del dia a dia a través de l’expressió artística i cultural. Durant les trobades setmanals s’elaboraran missatges i accions que es plantegen el perquè de la violència”, ha comentat la presidenta de l'Àrea Social, Mar Sempere (Círculo). En la iniciativa també participarà el projecte socioeducatiu ‘La Muntanyeta Viu’, que va néixer en el marc del Pla de Barris d’aquest sector de Can Sant Joan.
 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari