El centre i Mas Rampinyo fan demà i diumenge actes comercials al carrer

La Fira de liquidacions torna diumenge al carrer Major i demà hi ha festa a la plaça Salvador Espriu

El comerç local organitza aquest cap de setmana dues activitats de caire lúdic i comercial. Diumenge, Montcada Centre Comerç (MCC) farà al carrer Major 8a Fira de liquidacions (a la imatge, l’edició 2006). Diversos establiments posaran a la venda els estocs de l’estiu a preus de saldo. La fira començarà a les 10h i acabarà a les 14h. En aquesta ocasió participaran 24 establiments amb 34 carpes, una xifra rècord de les fires de liquidacions fetes fins ara.
No només hi haurà comerços del centre sinó també d’altres barris. I una altra de les novetats és la participació de l’AV de Montcada Centre en la Fira amb l’organització d’una xocolatada. El president de l’MCC, Jesús González, troba que el nivell de participació “és tot un èxit, esperem que la fira funcioni tan bé com sempre”. El gimnàs Montcada col·laborarà amb l’activitat, amb una exhibició d’arts marcials.

D’altra banda, demà dissabte, a les 11h, l’Associació de Botiguers, Comerciants i Industrials de Mas Rampinyo organitza Els matins dels Jocs tradicionals, una activitat que es repetirà els dissabtes 22 i 29 de setembre. L’activitat es farà a la plaça Salvador Espriu fins al migdia i és oberta a tots els nens que hi vulguin participar.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari