El CRP premia set treballs de recerca d’alumnes de Montcada

Les investigacions aborden temes relacionats amb les humanitats i les ciències

Autors premiats als Premis de Recerca 2022
Premsa/Ajuntament
Autors premiats als Premis de Recerca 2022
Autors premiats als Premis de Recerca 2022

El Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Vallès Occidental va lliurar els Premis als millors treballs de recerca d’alumnat de batxillerat del curs 2021-2022 el passat 24 de maig en un acte celebrat al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet. De Montcada es van reconèixer els treballs de deu alumnes dels instituts La Ribera, La Salle, Monserrat Miró i La Ferreria, que aborden temes de l’àmbit de les humanitats i les cièn­cies. El certamen compta amb el suport dels tres ajuntaments dels municipis que integren el CRP –Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda.

De Montcada es van reconèixer els treballs de deu alumnes dels instituts La Ribera, La Salle, Monserrat Miró i La Ferreria, que aborden temes de l’àmbit de les humanitats i les cièn­cies

De l’INS La Ribera, van ser reconeguts els treballs de Naira Molina, que aborda la visió de l’esquizofrènia en la socie­tat actual, i Emilio Hernández, sobre la publicitat i els valors de la marca Coca-cola.  De l’Institut La Salle Montcada, les investigacions de Ferran Millán, que analitza l’impacte de la Covid-19 en els negocis de Santa Perpètua de Mogoda), i Alicia Giménez, que aborda el paper dels lingüistes en l’àmbit de la intel·ligència artificial. De l’INS Montserrat Miró, van resultar premiats Miguel Ángel Hipólito i Òscar Pérez, pel treball titulat ‘Física Quàntica, el nou camí de la Física’. I, per últim, de l’INS La Ferreria van ser escollides les investigacions d’Oriol­ López i Joel Navarro ‘Les 12 dones de l’any’ i l’anàlisi sobre el sistema educatiu català duta a terme per Èlia Lázaro i Arianna Sáez. Els treballs es poden consultar a la pàgina del CRP.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència dels alcaldes i alcaldesses de les tres poblacions –Laura Campos (Montcada i Reixac), José María Osuna (Ripollet) i Isabel Garcia (Santa Perpètua de Mogoda)– i de la directora adjunta dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Ester Rivera, i la directora del CRP, Laura Girbau. A diferència d’anteriors edicions, en què els alumnes exposaven individualment els seus treballs, enguany es van fer tres taules rodones, una per cada municipi, on els mateixos alcaldes preguntaven als estudiants sobre alguns aspectes dels seus treballs. 

Seccions:

Deixa un comentari