El cuiner montcadenc Albert Oltra participa al Fòrum Gastronòmic Santiago 2012

El restaurador de Can Piqué promocionarà a Galícia la cuina del Vallès Occidental

Albert Oltra, cuiner del Can Piqué
Arxiu/Sílvia Alquézar

Canelons de presa ibèrica farcits de mongetes del ganxet i foie, espatlleta de cabrit, trinxat de col i paperina amb confitura de cítrics, mató d’Ullastrell i oli d’oliva. Aquests són els plants que cuinarà i presentarà el cuiner montcadenc Albert Oltra, del restaurant Can Piqué, durant el Fòrum Gastronòmic Santiago 2012 que se celebra del 26 al 28 de febrer a Santiago de Compostel·la. Oltra i el cuiner Àlex Lucas són membres de Cuina Vallès i elaboraran les seves especialitats a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. El certamen és un punt de trobada per als professionals de la gastronomia i per a empreses del sector. Ambdós restauradors de la comarca s’encarregaran de fer difusió dels productes del Vallès Occidental. El Fòrum Gastronòmic se celebra anualment i s’alterna entre la capital gallega i Girona.

Seccions:

Deixa un comentari