El Dia d’Águilas a Montcada es trasllada al Parc de les Aigües

El Centro Aguileño de Montcada organitza el 25 de març la celebració del Dia d’Águilas al Parc de les Aigües (12h). L’escenari de la festa ha canviat, aquest any no es fa a la Plaça d’Águilas, a Montcada Nova, perquè la zona està en obres amb motiu del soterrament de la C-17. El Centro Aguileño […]

El Centro Aguileño de Montcada organitza el 25 de març la celebració del Dia d’Águilas al Parc de les Aigües (12h). L’escenari de la festa ha canviat, aquest any no es fa a la Plaça d’Águilas, a Montcada Nova, perquè la zona està en obres amb motiu del soterrament de la C-17.
El Centro Aguileño organitzarà una degustació de vins i de productes típics de la localitat murciana agermanada amb Montcada des de l’any 2002, com ara embotits o les clàssiques “migas”. També hi haurà l’actuació de La Rondalla de la Casa de Múrcia de Sabadell, del grup montcadenc L’Espingari i de la coral del Centro Aguileño. El president de l’entitat organitzadora, José María Hernández, ha explicat “que en totes les celebracions que duen a terme es combina la cultura catalana amb la murciana”. El Centro Aguileño té previst que visiti Montcada un grup teatral d’Águilas, però encara no s’ha concretat una data.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari