Esport i diversió a l’agost montcadenc

Estar a la ciutat durant el mes de vacances per excel·lència no ha de ser sinònim d’avorriment

Passar el mes d’agost a Montcada i Reixac. El que, a priori, pot semblar un pla poc atractiu durant el mes de vacances per excel·lència també té els seus avantatges: hi ha més tranquil·litat, hi ha menys gent als carrers, les terrasses dels bars estan més buides, s’han de fer poques cues per comprar a les tendes i centres comercials que estan oberts, es pot aparcar amb més facilitat, no s’ha de pagar a les zones blaves…

A més, el nostre municipi ofereix una gran quantitat d’activitats per poder passar el temps lliure. La riera del riu Besòs s’ha convertit en un dels punts de concentració de més montcadencs durant aquest mes d’agost. Evitant les hores de més calor, es poden veure una gran quantitat de persones caminant, corrent o anant en bicicleta. Una forma sana i econòmica per estar en forma i omplir el temps lliure.

El complex Montcada Aqua també és un dels plats forts per al oci dels montcadencs. Al marge de la gran varietat de serveis que ofereix la biblioteca Elisenda de Montcada, la zona esportiva també rep una bona quantitat de visitants que poden gaudir tant de la piscina interior com de la exterior. El gimnàs i les activitats dirigides que es continuen fent per les tardes també tenen una molt bona acollida.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari