‘Homeless, el musical social’, aquest divendres al Teatre Municipal

L’espectacle tancarà les activitats que s’han dut a terme a la ciutat en el marc de la campanya per visibilitzar les persones sense sostre

El musical 'Homeless' arribarà aquest divendres al Teatre Municipal
Fundació Arrels

Les activitats a Montcada i Reixac de la campanya ‘Ningú dormint al carrer’ finalitzen aquest divendres, 31 de maig, amb el musical ‘Homeless’, produït per Fundació Arrels i les associacions ActivArte i Homeless Enterpreneur. L’espectacle es representarà al Teatre Municipal (Tarragona, 32), a les 21 h, i el preu de les entrades és de 6 euros, que es poden comprar per avançat a la taquilla de l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12) o bé, a www.mirteatres.cat. El muntatge explica la història d’un sesensostre que havia estat músic i cantant famós i que ajuda una jove en la seva primera nit al carrer. Per evitar que passi per la mateixa situació que ell, decideix enfrontar-se a les seves pors. L’obra mostra les dificultats de les persones que no tenen llar, per acostar el públic a una realitat que pot afectar qualsevol del nostre entorn.

 

D’altra banda, fins al 31 de maig es pot visitar a la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32) l’exposició de fotografies ‘Viuen al carrer perquè volen?’, una mostra del fotògraf Juan Lemus, de la Fundació Arrels, que vol donar visibilitat i eradicar prejudicis envers les persones sense llar. La campanya ha inclòs dues xerrades de testimonis directes d’aquesta situació; una el dia 20 i una altra ahir dilluns, 27 de maig, a l’Espai Jove Can Tauler, especialment adreçada al públic juvenil.

 

Seccions:

Deixa un comentari