La Casa de la Mina acull diumenge la I Fira d’alimentació saludable

Al matí també hi ha prevista una nova edició de la trobada de tai-txí

Els Cistellaires el Brot repartiran la cistella ecològica davant de la Casa de la Vila
La trobada de tai-txí torna enguany als exteriors de la Casa de la Mina
La Trobada de Tai-txí es farà l'1 de juny davant del Casal de la Mina
La trobada de tai-txí tindrà lloc el 5 de juny a la plaça de l'Església
La I Mostra d'alimentació saludable l'organitza la Fundació Jovent, que gestiona el bar del Casal de Gent Gran Casa de la Mina

En el marc del programa ‘Espais de salut’ que promou l’Ajuntament, els exteriors de la Casa de la Mina acolliran aquest diumenge la primera Fira d’alimentació saludable, organitzada pel Casal Gent Gran Casa de la Mina, el consistori i la Fundació Jovent, que gestiona el bar de l’equipament municipal. El programa inclou un espai amb activitats infantils, una exposició de productes de proximitat amb diferents associacions que treballen la dieta sana, un taller per aprendre a fer hamburgueses i aperitius vegetarians (12h) i un berenar saludable per a la canalla (17h). També hi ha prevista una tertúlia sobre els tòxics als productes alimentaris (13h) i una xerrada sobre el patrimoni natural de la pedra seca relacionada amb el cultiu de secà al municipi (17h).

 

Coincidint amb la Fira, els exteriors de la Casa de la Mina també seran l’escenari de la sisena trobada de tai-txí, de 10 a 13h. Hi haurà una masterclass a càrrec d’Olga Beato, de l’Espai Taichí; tallers de sons auditius, gimnàstica per a l’ansietat, Qi Gong per a les cervicals, exercicis d’arrelament i defensa personal; i exhibicions de diferents estils com el sanda, suei jiao, defensa personal, espasa, ventall i pal llarg, entre d’altres.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari