La cuinera Àngels Puntas presenta un nou llibre sobre receptes

‘La cuina d’El Martinet. Dels fogons a l’esperit’ és el títol del nou volum, amb pròleg de Carme Ruscalleda, amb 7 estrelles Michelin

La cuinera Àngels Puntas amb el nou llibre sobre receptes que ha publicat
Sílvia Alquézar

Àngels Puntas ha publicat un nou llibre de receptes titulat ‘La cuina d’El Martinet. Dels fogons a l’esperit’, editat per l’Ampa de l’escola de Ripollet, on la cuinera montcadenca ha treballat durant més d’una dècada. El volum, amb pròleg de Carme Ruscalleda, amb set estrelles de la Guia Michelin, ha comptat amb la col·laboració de les famílies i els infants del centre educatiu, que han fet les il·lustracions. “És una petita joia que hem fet amb el cor”, ha comentat Puntas, qui ha afegit que inclou les receptes, consells de salut, informació sobre com cuinar alguns aliments i anècdotes. El llibre, que es presenta aquest dilluns a l’escola El Martinet (16.30h), es pot comprar al preu de 15€ a la botiga Scrapllum del carrer Major. Àngels Puntas signarà llibres el pròxim dissabte a la Fira de Sant Jordi de Montcada a la paradeta d’aquest establiment, de 17 a 20h.

Seccions:

Deixa un comentari