La Horda clou les activitats del curs amb un mural interpretatiu

L’entitat ha fet diferents iniciatives d’educació ambiental amb les escoles verdes

El mural amb les aus que habiten el Besòs es pot veure al parc de les Aigües
La Horda
El mural amb les aus que habiten el Besòs es pot veure al parc de les Aigües
El mural amb les aus que habiten el Besòs es pot veure al parc de les Aigües
Un gran mural al parc de les Aigües amb dibuixos dels ocells més característics del riu Besòs, obra dels artistes Dani Tabasco i MDE Carteles, ha posat el punt final al programa d’activitats que l’associació La Horda ha desenvolupat al llarg del curs amb la participació de les vuit escoles verdes de la localitat –les escoles bressol municipals Camí del Bosc, Can Casamada i Mitja Costa; els centres de primària El Turó, Font Freda, Ginesta i Fedac, i l’INS La Ferreria– i la Xarxa de Protecció de la Natura. 
Al mural interpretatiu, pintat aquest mes de maig, destaquen espècies com el pit-roig, la mallerenga blava, la gallineta d’aigua, el corriol petit, la garsa, el bernat pescaire, el blauet, el cames llargues, l’oreneta i la cuereta blanca. Els ocells es poden identificar fàcilment gràcies a una llegenda on apareix el nom popular i científic de cada exemplar.
En el marc del projecte liderat per La Horda, dedicada a la custòdia del territori, els alumnes de les escoles verdes locals han contribuït a plantar enguany 200 arbres nadius –alguns a la llera del riu, amb permís de l'ACA, i d'altres als propis centres educatius–, 25 caixes nius i 8 hotels d’insectes.   
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari