La Magic Line de Sant Joan de Déu recapta 2.500 euros a Montcada

La caminada va reunir més de 150 persones, que van recòrrer 12 quilòmetres pel Pla de Reixac

Membres del grup de teatre Els Titelles van fer 'el control de qualitat' dels participants a la Magic Line
Els participants van sortir del parc de la Llacuna i van fer un recorregut de 12 km, vorejant les poblacions de la Llagosta, Santa Perpètua, Ripollet i Montcada
Toni Amenós, explicant l'objectiu de la caminada mentre els Castellers es preparaven per aixecar el pilar de quatre
Moment de la sortida dels participants a la Magic Line
Imatge de l'inici de la caminada de l'edició del 2022
Moment de la sortida de la caminada Magic Line, des el parc de la Llacuna

La caminada solidària Magic Line de Sant Joan de Déu ha aconseguit recaptar al voltant de 2.500 euros –entre inscripcions i venda de samarretes– en la seva edició local, que van organitzar ahir al matí el grup promotor i el Centre Excursionista El Cim. Els participants, més de 150 persones, van sortir del parc de la Llacuna i van fer un recorregut de 12 km, vorejant les poblacions de la Llagosta, Santa Perpètua, Ripollet i Montcada. “El temps ens va respectar i vam poder fer la ruta sense mullar-nos i en un ambient festiu i de companyonia”, ha dit Dolors Fernández, de l’organització, qui ha destacat la tasca feta pel Cim. També hi van col·laborar dues entitats més, el grup de teatre Els Titelles, que va animar els participants al punt de sortida des de primera hora del matí, i els Castellers de Montcada, que van fer un pilar per inaugurar la jornada.

El president d’El Cim, Gaietà Sarrà, s’ha mostrat disposat a col·laborar amb la caminada de Sant Joan de Déu sempre que se’ls hi demani “perquè considerem que és una iniciativa que fa poble i té una vessant solidària que la fa especial”. Els diners recollits es destinaran a programes de suport a infants, adults i persones grans en situació vulnerable que s’atenen als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials de Catalunya.  

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari