La Marató de sang arrenca amb l’objectiu d’arribar als 300 donants

Els donants han de ser majors de 18 anys i superar els 50 kg de pes

Cap a les 11h ja havien donat sang 35 persones
Pilar Abián
L'alcaldessa, al centre de la imatge amb el president de Creu Roja i els organitzadors de la Marató de sang

La Casa de la Vila acull avui la vuitena edició de la Marató de donació de sang al municipi de 9 a 14.30h i de 16 a 21h. El Banc de Sang i Teixits (BST), amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental, Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada i l’AV Font Pudenta-Muntanyeta, organitza una nova edició de la captació. Sota l’eslògan “Amb tu farem els 300!”, la comissió organitzadora vol arribar als 300 donants motiu pel qual ha programat una jornada festiva on participen entitats, institucions i empreses. Entre les activitats previstes hi ha un concurs de dibuix sobre la Marató destinat a nens i nenes entre 0 i 12 anys. Els treballs s’han de portar a la Casa de la Vila durant la jornada i els premis es lliuraran a les 19.30h. A partir de les  17.30h, l’AV Font Pudenta-Muntanyeta organitza una xocolatada als participants. Per tal de facilitar les donacions de sang els organitzadors han previst un servei gratuït de guarderia.

Una representació municipal encapçalada per l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), ha assistit a les 11h a la presentació de la Marató on ha coincidit amb el cap del Banc de Sang i Teixits (BST) de Catalunya Central, Ramon Salinas, la promotora del Banc, Carme Díaz, i el president de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, César Martínez. L’alcaldessa, que també n’ha donat, ha animat a tota la ciutadania a participar “per demostrar que Montcada i Reixac continua sent una ciutat compromesa amb les causes socials”, ha dit.

Per la seva banda, Salinas ha agraït la implicació de l’Ajuntament amb la cessió dels espais i dels mitjans de comunicació local per la difusió de l’esdeveniment.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari