La montcadenca Míriam Criado guanya un dels premis del Concurs de Microrelats

Els altres autors guardonats són Montse Maestre, de Ripoll, i Miguel Ángel Flores, de Sabadell

Ana Polo i Oye Sherman, durant la seva actuació al lliurament de premis del concurs
Laura Grau
Míriam Criado, Montse Mestres i Miguel Ángel Flores, autors premiats al 6è concurs de microrelats 'Dones veu a les dones?'

Míriam Criado, de Montcada i Reixac, ha guanyat un dels tres premis de la sisena edició del concurs 'Dones veu a les dones?', fallat ahir la tarda al Parc Antiga Cerveseria en un acte organitzat per la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI i el Consell de Dones, promotores del certamen. El text de Criado, titulat 'Tiberi', narra en clau d'humor la trobada d'unes amigues al voltant d'un àpat on res és el que sembla. Els altres dos microrelats premiats són 'En dol sostingut', de Montse Maestre (Ripoll), sobre la identitat sexual, i 'Alas', de Miguel Ángel Flores (Sabadell) sobre la capacitat de superació de les dones. 

Els premis, dotats amb 200 euros, van ser lliurats per la regidora de Transparència i Bon Govern, Eva Manzano (ECP). Enguany el certamen ha comptat amb la participació de 45 autors, la majoria dones. La cerimònia va finalitzar amb l’actuació de les joves monologuistes Maria Rovira i Ana Polo. 

Seccions:

Deixa un comentari