La Plataforma Genefa organitza una paella per recollir fons per investigar la malaltia

El dinar es farà el dia 11 a Ca n’Oller. Els tiquests es poden comprar a través del telèfon 644 256 188

La Plataforma Genefa, que es dedica a la investigació de l’atàxia de Friedriech, organitza el pròxim 11 de maig una paella solidària al parc de Ca n’Oller, a Terra Nostra. Els diners recollits es destinaran als projectes per investigar aquesta malaltia minoritària neurodegenerativa que  afecta 2 de cada 50.000 persones i que provoca una pèrdua progressiva de l’equilibri i descoordinació dels moviments, entre d’altres.

 

El preu del tiquet, que inclou un plat de paella i una beguda, és de 8 euros per persona. Durant la jornada benèfica hi ha previstes diverses activitats com un taller de maquillatge per a infants, una exhibició de parkour –l’art del desplaçament utilitzant les habilitats del propi cos– i venda d’articles artesanals. També hi haurà monòlegs i música en directe.

La reserva de tiquets es pot fer a través del telèfon 644 256 188 o bé físicament al número 106 de l’avinguda de Terra Nostra. La Plataforma Genefa es va donar a conèixer al municipi l’any passat amb un concert benèfic al Casino. Una família de Montcada, amb un fill afectat per aquesta malaltia, ha estat una de les impulsores de l’associació.

Seccions:

Deixa un comentari