La preinscripció escolar es pot fer de manera presencial a partir d’aquest dimarts

Les famílies han de demanar cita prèvia al centre escollit en primera opció, ja sigui per telèfon o per internet

Del 19 al 22 de maig, els centres recolliran les preinscripcions de les famílies que no han fet el tràmit telemàticament

Entre el 19 i el 22 de maig, la preinscripció escolar per a les etapes d’Infantil, Primària i ESO també es podrà fer presencialment, tot i que es recomana fer el tràmit de manera telemàtica per reduir el risc de contagi de la Covid-19. Les famílies hauran de demanar la cita prèvia al centre que hagin escollit en primera opció, ja sigui trucant per telèfon o a través dels webs de cada centre. Es recomana portar el full d'inscripció emplenat ja de casa, amb les fotocòpies de la documentació requerida. i venir amb mascareta i només una persona. Els centres habitaran el mínim espai per atendre les famílies i, en el cas d'haver d'esperar el torn, les cues es faran a l'exterior del recinte educatiu. 

La preinscripció va començar el passat 13 de maig i finalitzarà el dia 22. Els tràmits en línia es poden realitzar a través del portal preinscripcio.gencat.cat. El formulari telemàtic i la documentació necessària s’han d’enviar escanejats o fotografiats mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. El centre ha de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud.

Les llistes amb l’alumnat preinscrit es publicaran de manera anònima a la pàgina web de cada escola i el sol·licitant podrà consultar les dades personals des de la web Estudiar a Catalunya. Pel que fa a la matriculació, també caldrà demanar cita prèvia per fer el tràmit presencialment. En el cas d’optar per la via telemàtica, es podrà fer la confirmació de la matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia oficial de cada centre.

Batxillerat i cicles

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny, els cicles de grau mitjà i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior. En cas que sigui necessari modificar el calendari per causa de força major, les noves dates es faran públiques al web Estudiar a Catalunya. 

Seccions:

Deixa un comentari