L’activitat ‘Més enllà dels murs’ reflexiona sobre la convivència

El muntatge de teatre conceptual es va representar aquest divendres al Teatre Municipal, a càrrec d’alumnat de sisè de les escoles Mas Rampinyo i El Viver

El Teatre Municipal va acollir aquest divendres l'espectacle 'Més enllà dels murs'
Sílvia Alquézar

L’alumnat de sisè curs de les escoles El Viver i Mas Rampinyo han representat aquest divendres ‘Més enllà dels murs’, el muntatge que pretén reflexionar sobre les barreres físiques i invisibles que separen les persones, vinculades als prejudicis i a la incomprensió per les diferències culturals, i mostrar que la diversitat és un valor. La representació, mitjançant la dansa, l’expressió corporal i diàlegs breus, s’ha fet per primer cop al Teatre Municipal i en horari de tarda. L'activitat s'oferta a les escoles al catàleg d'activitats que elabora la Regidoria d'Educació, Infància i Joventut amb la col·laboració d'altres departaments municipals.

Hi ha pres part un total de 70 nens i nenes, que han treballat la funció durant nou sessions d’hora i mitja des del gener passat, per separat a la seva classe o bé, de forma conjunta. L’alcaldessa, Laura Campos, va agrair l’esforç als infants i als centres educatius per tirar endavant el projecte i va lloar els valors de la diferència per construir les societats actuals. Al final del tercer trimestre de curs, es tornarà a representar ‘Més enllà dels murs’, amb alumnat d’El Viver, El Mas Rampinyo i El Turó.

Seccions:

Deixa un comentari