L’Ajuntament destina més de 6.000 euros en beques per als participants de l’Iloser

El projecte és del Servei de Promoció Econòmica i forma alumnes en el sector d’atenció a les persones

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha concedit beques per un valor de 6.060 euros a 10 participants del programa d’inserció laboral Iloser, promogut pel Servei de Promoció Econòmica (SPE) i que aquest any ha arribat a la seva quarta edició. Els alumnes han cursat un programa que pretén oferir formació laboral en el sector d’assistència domiciliària a persones de col•lectius desafavorits i amb dificultats per trobar feina.

Com a condició per poder optar a rebre una beca, els aspirants havien d’haver realitzat un mínim de 80 hores de pràctiques en empreses dins del programa, estar empadronat a Montcada i Reixac, estar en situació d’atur i no percebre altres prestacions per aquesta situació durant el període en el què es tenia dret a rebre la beca.

El projecte Iloser està subvencionat per la Diputació de Barcelona amb una aportació de 42.731 euros i inclou un mòdul de realització de pràctiques a empreses per tal que els alumnes puguin prendre contacte amb la realitat del sector i començar a aplicar els coneixements adquirits de forma teòrica. Aquestes pràctiques són resultat de l’acord entre l’Ajuntament de Montcada i Reixac i les entitats del sector. El programa Iloser és un dels que l’SPE organitza durant l’any sobre atenció a les persones, com el xec-servei. Les conclusions d’aquests cursos es van posar en comú a la darrera edició del Fòrum de l’Ocupació, organitzada per l’Ajuntament a final d’abril a la Casa de la Vila (a la imatge).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari