L’Ajuntament penja un llaç lila a la Casa de La Vila en senyal de condol per l’assassinat de tres dones aquesta setmana

Montcada i Reixac se suma a les mostres de condol per l’assassinat de tres dones durant aquesta setmana a Almeria, Pozoblanco i La Laguna

El llaç lila a la Casa de la Vila
Ajuntament de Montcada

L’Ajuntament de Montcada i Reixac se suma a les mostres de condol per l’assassinat de tres dones durant aquesta setmana a Almeria, Pozoblanco i La Laguna. En senyal de suport i dol als familiars de les víctimes, el consistori va penjar aquest dimecres 9 d’agost un llaç lila amb un crespó negre.

“El masclisme mata i no farem ni un pas enrere davant de tant de mal injustificat. Vull donar tot el meu suport per la família i amics de les tres dones assassinades”, ha destacat Bartolo Egea (PSC), alcalde de Montcada i Reixac, a les seves xarxes socials.

El masclisme mata i no farem ni un pas enrere davant de tant de mal injustificat. Vull donar tot el meu suport per la família i amics de les tres dones assassinades

Bartolo Egea (PSC), alcalde de Montcada i Reixac

Lluita contra la violència masclista

Les institucions municipals de Montcada continuen treballant per prevenir i donar suport a les dones en situació de violència masclista. Cal recordar que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania l’Oficina d’Atenció a la Dona (OAD), que es troba al Carrer Major, 32. El contacte és [email protected] i el telèfon el 670 020 577.

Deixa un comentari