Les biblioteques acullen un cicle per promoure un món més solidari

El programa s’inaugura aquest dimecres a l’equipament de Can Sant Joan amb una xerrada sobre les causes i les conseqüencies de la pobresa

La xerrada sobre la pobresa inaugura el cicle per construir un món millor
lassenalesdevida.blogspot.com

La Regidoria de Cooperació i les biblioteques de Montcada organitzen durant el mes de gener un cicle per promoure un món més solidari. El programa començarà aquest dimecres amb una xerrada a la biblioteca de Can Sant Joan (19h) sobre les causes i les conseqüències de la pobresa, a càrrec d’un representant de la Fundació Internacional Olof Palme. D’altra banda, la biblioteca Elisenda acollirà el dia 26 una conferència sobre la construcció d’una economia més solidària amb les finances ètiques i la inversió responsable, que tindrà lloc a la sala polivalent (19h) i el ponent també pertany a la Fundació Olof Palme.

La Biblioteca Elisenda serà l’escenari el 27 de gener (18h) d’una activitat relacionada amb el comerç just i el consum responsable, mentre que l’equipament de Can Sant Joan acollirà el 4 de febrer el taller ‘Què t’hi jugues? Coneguem els drets dels infants’ (18h). Totes dues propostes s’adrecen a infants de 7 a 11 anys i cal inscriure’s a qualsevol de les dues biblioteques per participar-hi. El cicle també inclou dues exposicions, una a cada centre de lectura, sobre llibres i documentació relacionada amb la temàtica. Les mostres estaran exposades des d’aquest dimecres fins a l’11 de febrer.

Seccions:

Deixa un comentari