L’Institut Escola El Viver tindrà enllestida la seva quarta fase d’ampliació al setembre

La previsió és que per mitjans o finals de setembre estiguin enllestides les noves reformes

La delegació de l'Ajuntament ha visitat les obres d'ampliació de l'Institut Escola El Viver
Premsa Ajuntament

Les obres d’ampliació de l’Institut Escola El Viver avancen a un molt bon ritme i la previsió és que per mitjans o finals de setembre estiguin enllestides les noves reformes de la quarta fase. S’espera que aquesta no siguin les últimes millores, sinó que hi haurà una remodelació que consistirà en la creació a l’edifici antic d’una biblioteca en la segona planta, l’ampliació del menjador i la redistribució de sales interiors i despatxos del professorat.

L’Ajuntament està estudiant mesures per dignificar el tram final del carrer de la Font amb l’objectiu que es pugui integrar a l’Institut Escola El Viver com una zona d’accés per a les famílies i l’alumnat

Andreu Iruela (PSC), president de l’Àrea Territorial

El passat divendres 25 d’agost, una delegació de l’Ajuntament liderada per l’alcalde, Bartolo Egea (PSC) i el president de l’Àrea Territorial, Andreu Iruela (PSC), van visitar lestat de les obres del nou edifici annex al centre educatiu. A més, Iruela va agrair tota la feina que s’ha fet en l‘àmbit tècnic per impulsar aquesta remodelació, tot destacant la bona labor de l’anterior president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC). En relació amb les futures millores, Iruela va afegir que “l’Ajuntament està estudiant mesures per dignificar el tram final del carrer de la Font amb l’objectiu que es pugui integrar a l’Institut Escola El Viver com una zona d’accés per a les famílies i l’alumnat”.

Aquestes obres han estat finançades per la Generalitat, amb un pressupost de 550.000€, amb el mateix conveni que està permetent executar les obres de la futura escola bressol Can Sant Joan.

Bartolo Egea (PSC) i Andreu Iruela (PSC) visitant l’estat de les obres de l’Institut El Viver
Premsa Ajuntament

Obres de millora

Els treballs de reforma, que es van iniciar a mitjans de desembre, han consistit en la construcció d’un nou edifici que connecta amb la resta del centre educatiu. A més, habilita una nova escala amb sortida directa a l’exterior, que incorporarà una nova sortida d’emergència, i, al mateix temps, permetrà el funcionament independent d’algunes de les noves aules.

També, a la planta baixa s’han construït unes grades per convertir una zona del porxo en una aula coberta a l’aire lliure. Al primer pis, hi haurà una única aula, que un futur es podria dividir en dues, per a l’alumnat d’infantil i un altre espai per a l’associació de famílies (AFA). Al segon pis, hi haurà una aula de reforç, que es pot separar o unir amb uns panells, i un altre espai per a l’associació d’alumnes.

Deixa un comentari