Marín reivindica el toreig a Catalunya amb senyera i barretina

El destre montcadenc forma part del cartell d’aquest dijous a Sant Isidre

El destre montcadenc Serafín Marín forma part del cartell d’aquest dijous, 20 de maig, de la Fira de Sant Isidre de Madrid, compartit cartell amb Eugenio de Mora i Luis Bolíver. L’aparició d’avui arriba després que el montcadenc sorprengués diumenge, 16 de maig, maig a Barcelona amb la seva aparició a la Monumental amb una senyera com a capot i una barretina per “reivindicar el toreig a Catalunya i mostrar el meu desacord amb l’intent de prohibir les curses”, ha manifestat Marín a www.laveu.cat.

 

El destre, que va intervenir al debat del Parlament sobre la tauromàquia al març passat, també ha denunciat que el grup de CiU i la plataforma Prou –que promou la Iniciativa Legislativa Popular en contra del toreig a Catalunya– hagin pactat una moratòria de dos anys per posar fi a les curses “de forma unilateral, sense tenir en compte les nostres opinions”.

 

Pel que fa a la seva trajectòria, Marín ha torejat durant les darreres setmanes en esdeveniments destacats a Barcelona, Sevilla i Madrid. De tota manera, la crisi s’ha deixat sentir aquest temporada, ja que “a les ciutats grans sí s’han programat curses, però a molts pobles se n’han deixat de fer”, ha explicat Marín.

 

 

Seccions:

Deixa un comentari