Montcada es prepara per celebrar la festa de la Castanyada i Halloween

Can Sant Joan s’afegeix a la moda dels passatges del terror, seguint l’exemple de Can Cuiàs, Terra Nostra i Mas Rampinyo

Dos nens disfressats a la festa de Halloween de Terra Nostra, l'any passat
Arxiu/Pilar Abián

La passió per celebrar la festa de Halloween quan arriben les dates de Tots Sants i la Castanyada continua creixent any rera any i s’estén a tots els barris de Montcada. Enguany, Can Sant Joan s’afegeix a la moda dels passatges del terror, que va inaugurar el Col·lectiu de Joves C4 a Can Cuiàs fa més de 15 anys, després es va estendre a Terra Nostra i, l’any passat, va arribar fins a La Unió de Mas Rampinyo. Aquest dissabte, l’Hotel d’Entitats del barri es transformarà en un escenari terrorífic de la mà de la Taula Comunitària.

A Mas Rampinyo, La Unió organitza per segon any consecutiu un passatge del terror, que enguany porta per títol ‘El convento’ i estarà inspirat en la nissaga de les pel·lícules sobre el matrimoni Warren, investigador de fenomens paranormals. Tindrà lloc els dies 29 i 30 d’octubre, de 18.30 a 22h per a infants a partir de 12 anys. Les entrades per als qui no siguin socis es poden comprar al web de l’entitat, al preu de 4 euros.

A Terra Nostra, el dia 30, l’AV organitza un túnel del terror a la plaça del Poble de 18 a 21.30h, que recrearà un antic cinema amb el títol ‘El teu últim crit’ –en cas de pluja es traslladaria al Casino. L’endemà, hi haurà més activitats –promogudes també per la Xarxa d’Equipaments– que començaran a les 18.30h amb el joc ‘Truc o tracte’ a la plaça del Poble. A partir de les 21.30h, es farà el lliurament de premis a la millor disfressa, a la millor casa decorada, al millor túnel del terror i al millor panellet. Finalment, a les 22h, hi haurà un sopar popular amb l’espectacle ‘La nit de les bruixes’. 

‘Dephts Dratted’ és el títol del passatge del terror més veterà de Montcada, el de Can Cuiàs, organitzat pel Col·lectiu Jove C4 amb el suport de l’Ajuntament, els dies 5 i 6 de novembre al Centre Cívic del barri. En aquesta edició, lliure ja de restriccions, es recuperen les sessions infantils, que seran de 17.30 a 18.30h i que estaran destinades a infants de fins a 6 anys acompanyats per un adult. Les altres sessions es faran de 18.30 a 23h, amb un descans de 20.30 a 21h. Per organitzar correctament les cues, es donaran números a partir de les 16.30h, indicant l’hora d’accés. Per tal de muntar i desmuntar el passatge del terror, el Centre Cívic Can Cuiàs estarà tancat entre el 2 i el 7 de novembre inclosos.

Altres activitats

L’AV de Can Sant Joan organitzarà la tradicional castanyada aquest dijous a la plaça Bosc, amb activitats infantils i cinema (18h). A La Ribera, la festa se celebrarà també dijous al Centre Cívic, que acollirà un taller de màscares, una sessió de pintacares i un fotocol de terror (17h). A Can Cuiàs, aquest divendres l’AV repartirà castanyes, muntarà un fotocol terrorífic per als infants que es disfressin i impulsarà el joc ‘truc o tracte’, amb la col·laboració d’algunes vivendes i comerços. I, a la Font Pudenta, la Castanyera arribarà el dia 31 per repartir castanyes entre els més petits, en un acte organitzat per l’AV al seu local (18.30h). 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari