Montcada Solidària recull 750 euros a la vetllada solidària en suport de les persones refugiades

Va tenir lloc el passat dissabte a l’Antic parvulari de Terra Nostra i va consistir en un sopar i un espectacle poètic a càrrec de Dèria Teatre

El grup Dèria Teatre va representar l'espectacle poètic 'Dedicatoria'
Pilar Abián

Montcada Solidària va recaptar el passat dissabte un total de 750 euros a la vetllada solidària que va organitzar a l’Antic parvulari de Terra Nostra. El grup Dèria Teatre va representar l’espectacle poètic ‘Dedicatoria’, estrenat el passat abril al Kursaal en el marc del programa Poeticae. Sota la direcció de David Velasco, l’obra, basada en el poemari basat en el poemari ‘Completamente viernes’, de Luis García Montero (Granada, 1958), ret homenatge a la parella sentimental del poeta granadí, Almudena Grandes, que va morir fa dos anys, i a Ramon Bueno, membre de Dèria Teatre, que va morir el passat mes de gener.

Projectes solidaris

Els diners recollits es destinaran a alguns dels projectes de Montcada Solidària. L’associació local col·labora amb l’ong SOS Refugiats per ajudar les persones refugiades que arriben a Atenes (Grècia) i també dona suport al projecte de l’entitat grega Yoga & Sports with Refugees (YSR), que treballa a l’illa de Lesbos per crear espais propis per a dones perquè puguin fer esport i tenir cura de la seva higiene personal. D’altra banda, Montcada Solidària també coopera amb l’ong Ponts per la pau, que coordina l’activista afganesa Nadia Ghulam i es dedica a ajudar les dones i nenes del seu país sota el règim talibà.

Deixa un comentari