Salut Pública organitza una xerrada sobre la prevenció del càncer

El ponent va ser el doctor Xavier Bonfill, membre de la Federació d’Entitats contra el càncer

La regidoria de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Montcada i Reixac va organitzar dijous passat una xerrada informativa sobre la prevenció del càncer, que s’emmarca dins del Programa Local d’Alimentació i Nutrició. El ponent del col·loqui va ser el doctor Xavier Bonfill de la Federació d’Entitats contra el càncer de Catalunya.
L’objectiu de la xerrada era la promoció d’uns hàbits de vida saludables i demostrar com una alimentació inadequada pot ser un factor de risc per a la salut. La conferència repassava les diferents mesures de prevenció primària i secundària que estableix el Codi Europeu contra el càncer. El doctor Xavier Bonfill va explicar quines son les mesures primàries que poden perdre totes les persones.
El Programa Local d’Alimentació i Nutrició impulsat per la regidoria de Salut Pública ha dut a terme diversos tallers per promocionar els bons hàbits alimentaris. D’altra banda, està previst iniciar un programa informatiu dirigit a docents i pares sobre l’alimentació sana.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari