Santa Engràcia, plena a vessar en el comiat al metge Jordi Orihuela

La família del facultatiu ha rebut el condol de centenars de veïns i coneguts

L’Església de Santa Engràcia s’ha omplert de gom a gom aquest migdia en la cerimònia exequial del metge montcadenc Jordi Orihuela, mort aquest passat cap de setmana en un accident de muntanya a l’edat de 67 anys. La seva pèrdua ha causat una gran commoció al municipi on el facultatiu exercia la seva professió des de la dècada dels anys 70 com a metge de família i d’empresa.

Orihuela, nascut al 1948, casat i pare de dos fills, va iniciar la seva carrera professional a Gósol (Berguedà) un cop llicenciat, tot i que poc després es va establir definitivament al seu poble natal, Montcada i Reixac on, durant més de 40 anys ha atès centenars de pacients. Bona part d’ells s’han donat cita avui per retre-li l’últim homenatge en una missa que ha estat oficiada pel mossèn Jaume Cases, i el rector de Reixac, Josep Rius-Camps, amic del finat, qui ha tingut paraules de record per a qui ha definit com una gran persona i professional i un enamorat de la muntanya.

En el decurs de la cerimònia, Antoni Orihuela també ha constatat la passió que el seu germà tenia per fer cims, una afició que li ha acabat costant la vida en un fatídic accident difícil d’entendre per a tothom que el coneixia i sabia la meticulositat amb què havia preparat l’ascensió a la Pica d’Estats. En nom de la família, Orihuela ha agraït les nombroses mostres de condol rebudes i ha fet un panegíric del seu germà de qui ha destacat la seva bondat, prudència i dedicació als seus pacients així com haver estat un excel·lent pare. “Sempre ens quedarà un record inesborrable del Jordi com el que era, una bellíssima persona”, ha dit. La missa funeral es farà el 2 de setembre, a les 19.30h, també a Santa Engràcia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari